Hoe regel je de beste parkeerplaats bij de luchthaven voor je auto

Iedereen die regelmatig op vakantie gaat is het probleem weleens tegengekomen. Of ze nou op vakantie gaan voor hun werk of voor hun plezier, het is altijd een probleem om vervoer te regelen naar het vliegveld. De meeste mensen gaan in dat geval met de auto naar de luchthaven maar dan staan ze weer voor het probleem waar ze hun auto moeten stallen in de tussenperiode.

 

Je ziet vaak dat mensen als oplossing hiervoor hun auto parkeren op een parkeerplaats in de buurt van de luchthaven. Dit is een goede oplossing voor de mensen die niemand kunnen regelen om hun naar het vliegveld te brengen. Want ze kunnen vlakbij het vliegveld de auto af zetten en wanneer ze terugkomen van hun reis hebben ze gelijk vervoer om naar huis te gaan. Naast dat het handig is er ook nog een tweede voordeel aan het parkeren bij de luchthaven, je weet namelijk op deze manier zeker dat je auto veilig geparkeerd staat. Je wilt immers niet thuiskomen van je reis en erachter komen dat je auto gestolen is, dat zou natuurlijk geen leuke afsluiter zijn van je reis. De kans is namelijk groter dat je auto gestolen wordt wanneer hij leeg voor de deur staat, dan dat hij op een beveiligd parkeerterrein staat. Parkago bied je de service van een selectie van de beste aanbieders vergeleken met elkaar op prijs, service en transfer tijd. Op deze manier heb je altijd de garantie dat je de beste parkeerplaats kiest.

Ook kan het zo zijn dat je niet met de auto naar het vliegveld kan gaan. Dan hebben wij hier nog drie handige manieren om toch op het vliegveld te komen.

  1. Met de bus

De aansluiting van de bussen zijn prima afgesteld op die van Schiphol, het enigste nadeel hierbij is dat er niet vaak een directe verbinding naar Schiphol is.

  1. Taxi

Wanneer je niet te ver van Schiphol afwoont, zou je het kunnen overwegen om met de taxi naar Schiphol te gaan. De taxi haalt je namelijk af en zet je af op de plek van bestemming.

  1. Vrienden of familie

Probeer een vriend of familielid te overtuigen om je te brengen naar de luchthaven. Wanneer zij niet beschikken over een auto, zou je ook jouw auto eventueel kunnen uitlenen om je te brengen.

 

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *